ستاد آمارگیری دستاوردهای قرآنی انقلاب اسلامی امروز در محل حسینیه سیدالشهداء چارک تشکیل و آقای سید موسی موسوی از استانداری بوشهر پیرامون برنامه توضیحات لازم را دادند. طی توافقات صورت گرفته در این جلسه مقرر گردید خانم صالحی، دهیار روستا به عنوان رییس ستاد، سید عطاالله حسینی به عنوان دبیر و سید محمد امین ابطحی به عنوان پشتیبان ستاد امور مربوطه را پیگیری نمایند.
شروع این طرح 24 آبان بود که به خاطر سفر ریاست محترم جمهور به استان به 27 آبان تغییر کرد. این جلسه در حسینیه برگزار شد و اقای سید موسی موسوی از استانداری بوشهر حضور داشتن و پیرامون برنامه توضیحات لازم را دادند. بر اساس این طرح قرار شد مردم روستا 27 آبان ماه با مراجعه به پایگاه های این ستاد در مسجد و حسینیه روستا در این طرح ثبت نام و میزان آشنایی آنان با قرآن مورد بررسی قرار گیرد و در صورت تایید، گواهی مربوطه برای آنان صادر شود.
همچنین آقای موسوی پس از اقامه نماز ظهر در مسجد توضیحاتی را پیرامون طرح برای مردم بیان کردند و انان را در جریان کم و کیف این طرح قرار دادند.
سید امین ابطحی نیز با تشکر از حضور آقای موسوی خواستار مشارکت فعال مردم در این طرح شدند.
طرح ملی آمارگیری دستاوردهای قرآنی ابتدا در روستاهای ‘چارک’ دشتی و ‘نظرآقا’ شهرستان دشتستان، ‘دویره احمدی’ بوشهر اجرا خواهد شد. این طرح در چند مرحله اجرا می شود که پس از مرحله اول در سه روستای شاخص و دستیابی به نتیجه، در یکی از شهرها و مرحله سوم در یک شهرستان و سپس در سراسر استان بوشهر اجرا خواهد شد.
این طرح به دستور معاونت برنامه ریزی و نظارتی راهبردی رییس جمهوری در اجرای رهنمودها و مطالبات رهبر معظم انقلاب در حوزه فعالیت قرآنی، نهضت قرآن آموزی و هدفمند کردن هزینه کردها و عملکرد مراکز قرآنی متناسب با اقتصاد مقاومتی به صورت پایلوت در استان بوشهر اجرا خواهد شد. این طرح با توجه به اینکه در برگیرنده دغدغه های رهبر معظم انقلاب پیرامون عملکردهای نهادهای قرآنی است مورد استقبال معاونت برنامه ریزی رییس جمهوری قرار گرفت.
سید موسی موسوی بیان کرد: در این طرح اهداف گسترده ای پیش بینی شده است که در آن میزان جمع آوری سواد جامعه قرآنی، بررسی انس آحاد جامعه با قرآن، شناسایی استادان و صاحبنظران علوم و فنون قرآنی مدنظر است.
وی گفت: همچنین شناسایی مشکلات و علل دستیابی آحاد جامعه به قرآن، شناسایی موسسه ها و مراکز قرآنی کشور به تفکیک استانها و شهرستانها به عنوان زیرساخت های آموزشی قرآن کریم، شناسایی میزان ظرفیت و کیفیت خدمات آنها، جمع آوری فعالیت ها و ماموریت های قرآنی کشور از دیگر اهداف این طرح است.
موسوی برگزاری جلسات هم اندیشی با حضور مسوولان کشور در استان بوشهر را نیز به منظور جمع آوری نظرها و شناسایی مشکلات جامعه در زمینه علوم قرآنی، بررسی اولویت برنامه ها و هزینه کرد در حوزه قرآن و ارایه راهکارهای عملی در این حوزه را نیز از دیگر برنامه های در دست اقدام در اجرای این طرح برشمرد.
وی گفت: تامین بخشی از هزینه فعالیت موسسه های قرآنی از طریق کمک های مالی، ارایه راهکارها و گسترش فعالیت های قرآنی، برنامه های تبلیغی و هنری که ماحصل آنها ارایه طرح راه اندازی مرکز یا سایت اطلاع رسانی قرآن کریم کشوراست نیز پیش بینی شده است.