مسئول کارگاه شعر حوزه هنری بوشهر گفت: سرزمین دشتی در استان بوشهر به ویژه در ادبیات استثنا و سرآمد بوده و ظهور و شهرت شعر استان بوشهر را به نام دشتی به ثبت رسانده است.
اسکندر احمدینیا شامگاه دوشنبه در نشست مشترک شاعران بوشهر و خورموج و بررسی مجموعه شعر سمفونی باران سروده صدیقه زیارتی شاعر خورموجی که در کتابخانه مصلحیان توسط سایت نیم دری و با همکاری انجمن ادبی فایز دشتی برگزار شد، اظهار داشت: سرزمین دشتی در استان بوشهر به ویژه در ادبیات استثنا و سرآمد بوده و ظهور و شهرت شعر استان بوشهر را به نام دشتی به ثبت رسانده و باوجود خشکسالیهای مداوم آکنده از شعر بوده است.
شاعر و منتقد بوشهری افزود: افراد درس خوانده در هر نقطهاش بیت و ابیاتی به جای گذاشتهاند و دوبیتی که قافله سالار آن فایز بوده، زبان مردم این خطه بوده است.
وی ادامه داد: در مقطع کنونی نیز هنوز شاهد هنرنمایی شاعران جوانی هستیم که بر طبل دوبیتی مینوازند و گویا خداوند منطقه دشتی را ساخته تا دوبیتی سرا بیافریند.
احمدنیا اضافه کرد: وقتی نخستین دوبیتی دفتر شعر زیارتی را خواندم، فایز را به گونهای امروزی و با تصویری گویا پیش رویم زنده مشاهده کردم.
وی تصریح کرد: دوبیتیهای زیارتی کاملا نو و امروزی هستند و شاعر در خلق این دوبیتیها و شکار لحظهها صدایی مدرنتر و وسیلهای جدیدتر ابداع کرده است.
در ادامه خلیل شیخیانی، غلامرضا ابراهیمی و طاهره غمخوار نیز به نقد و بررسی کتاب پرداختند و صدیقه زیارتی صاحب مجموعه سمفونی باران پس از سخنانی کوتاه به خوانش دوبیتهای جدیدش پرداخت و سپس شاعران انجمن فایز دشتی و بوشهر نیز تازهترین اشعارشان را قرائت کردند.